trolley darurat (YRT-T03-1)

trolley darurat (YRT-T03-1)

Pondok Description:

YRT-T03-1 (trolley Darurat)

fitur:

1.ABS plastik, stainless steel

2.Five drawers

3. 100mm roda diaméterna

4.IV kutub.

5.Sliding samping rak


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    model
    YRT-T03-1
    Ngaran Produk
    YRT-T03-1 (trolley Darurat)
    ukuran
    850 * 520 * 950mm
    spésifikasi
    1.Mainly dijieun tina plastik, alumunium jeung baja.
    Dewan luhur 2.ABS, gampang pikeun ngabersihan.
    3.Top tur handap mangrupakeun ganda-ply papan ABS.
    4.ABS laci kalawan pigura alloy aluminium sarta baki removable.
    5.Four kolom.
    6.From Caster ka dewan luhur: 850 * 520 * 950mm
    7.Package: Ku Standar karton.
    MOQ
    10 PCS
    port loading
    Tianjin, Qingdao, Shanghai Port
    waktos anjog
    Shipped dina 7-15 poé sanggeus mayar
    istilah pamayaran
    T / T (30% jadi titipan, anu kedah balance sésana bisa mayar saméméh ongkos.)
    Sertipikat
    CE & ISO9001 & ISO13485
    pak-pakan
    Ku Standar karton

    Packing & pengiriman barang                                                                                              

    HTB11db9d8DH8KJjSszcq6zDTFXaO

    Sertipikat                                                                                                         

    未 标题 -1

    jasa kami                                                                                                        

    1 」The produk anu disatujuan ku CE, ISO13485.
    2 」Sadaya produk urang anu mastikeun dikawasa dina produksi jeung dites taliti saméméh pangiriman.
    3 」tim sanggeus-jualan kami bakal ngabéréskeun masalah anjeun dina waktu dina 24hours.
    4 」Mangsa jaminan anu 1 taun.
    5 」pangalaman ékspor Beunghar sangkan processing impor Anjeun gampang.
    6 」Urang tiasa nawiskeun video ka anjeun lamun hese keur anjeun masang.
    7 」jasa OEM nyaeta available.We boga insinyur, mesin, pagawe siap pikeun anjeun lamun gaduh sarat ieu.
    8 」Saatos pamayaran Urang Badé Dispatch Bahan Langsung

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!