Kedokteran trolley (YRT-T03-15)

Kedokteran trolley (YRT-T03-15)

Pondok Description:

YRT-T03-15 (Kedokteran trolley)

fitur:

1.HDPE bahan antibakteri sarta steel baja

2.Five drawers

3. 125mm roda diaméterna

 


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    model
    YRT-T03-15
    Ngaran Produk
    YRT-T03-15 (Kedokteran trolley)
    ukuran
    750 * 530 * 1050mm
    spésifikasi
    1.HDPE bahan antibakteri sarta stainless steel. Dijieun pinuh.
    Handles 2.Drawer gaduh sababaraha warna kana select.Inside laci ngabogaan sisipan bébas nu bisa wenang digabungkeun.
    Handap 3.The tina casters bisu opat-tingkat tinggi nu eta cicingeun marake tur anti pungkal, éta fléksibel tur mawa mangrupa badag.
    4.Package: Ku Standar karton.
    MOQ
    10 PCS
    port loading
    Tianjin, Qingdao, Shanghai Port
    waktos anjog
    Shipped dina 7-15 poé sanggeus mayar
    istilah pamayaran
    T / T (30% jadi titipan, anu kedah balance sésana bisa mayar saméméh ongkos.)
    Sertipikat
    CE & ISO9001 & ISO13485
    pak-pakan
    Ku Standar karton

    Packing & pengiriman barang                                                                                              

    HTB11db9d8DH8KJjSszcq6zDTFXaO

    Sertipikat                                                                                                         

    未 标题 -1

    jasa kami                                                                                                        

    1 」The produk anu disatujuan ku CE, ISO13485.
    2 」Sadaya produk urang anu mastikeun dikawasa dina produksi jeung dites taliti saméméh pangiriman.
    3 」tim sanggeus-jualan kami bakal ngabéréskeun masalah anjeun dina waktu dina 24hours.
    4 」Mangsa jaminan anu 1 taun.
    5 」pangalaman ékspor Beunghar sangkan processing impor Anjeun gampang.
    6 」Urang tiasa nawiskeun video ka anjeun lamun hese keur anjeun masang.
    7 」jasa OEM nyaeta available.We boga insinyur, mesin, pagawe siap pikeun anjeun lamun gaduh sarat ieu.
    8 」Saatos pamayaran Urang Badé Dispatch Bahan Langsung

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!