Xuzhou Yangruting tregtisë Co, e kufizuar

Ndjekja e përsosmërisë për mobilje spital për t'i shërbyer klientëve. Ekipi ynë është i përkushtuar për të bashkëpunuar me partnerët e globale dhe duke bërë përparim së bashku, duke u përpjekur për të bërë disa kontribute për karrierë ndërkombëtare!

Xuzhou Yangruting tregtisë Co, e kufizuar është një kompani të shumta e cila përbëhet nga shtrati profesionale në spital, karrocë mjekësore, ballë krevati, hekurudhor anë, kabineti shtratit dhe aksesorë të shitjes krevat në spital dhe të biznesit logjistike.

Nga 1 st , dhjetor 2015 deri më tani, produktet tona ka qenë e eksportuar në më shumë se 50 vende. Ne të shërbejë ndërmjetësve profesionale nga të gjitha vendet.


Ora Post: Aug-10-2015

WhatsApp Online Chat!