Spitali shtrati, Spitali Manual shtrati, Medical rrota - Yangruting
 • Ide të reja.

  Ide të reja.

  Nëse ne projektimin mobilje tuaj mjekësore ose pajisje tuaj, we''ll të bëjë gjëra të vërtetë i zgjuar.

 • Teknologjitë e fundit.

  Teknologjitë e fundit.

  prodhimit dhe shërbimeve tona të përdorin teknologjitë e fundit dhe trendet. Zbuloni shumëllojshmërinë e shërbimeve që ne ofrojmë.

 • Mundësi të reja.

  Mundësi të reja.

  Puna jonë dhe shërbimet tona të ndryshuar mënyrën se si njerëzit sillen dhe të perceptojnë. Bindur veten.

 • Projekte të suksesshme.

  Projekte të suksesshme.

  Ne rrisin tiparet e produkteve tuaja ekzistuese për ta bërë biznesin tuaj më të suksesshëm.

 • RRJETI GREAT.

  RRJETI GREAT.

  Ne kemi zgjidhje që ju duhet. Së bashku ne mund të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja.

 • Të qëndrojnë në kontakt.

  Të qëndrojnë në kontakt.

  Ne besojmë se klientët gjithmonë vijnë ekipi first.Our do t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja dhe për të gjetur zgjidhje për çdo çështje.

Spitali Mobilje

Llojet e krevat në spital

Llojet e ndryshme të krevat në spital janë të kërkueshme nga kërkesën tuaj dhe Multiply nga funksionet janë të dizajnuara të përkryer në përputhje me rrethanat.

Llojet e karrocë mjekësore

me cilësi të lartë me çmim më konkurrues për karrocë mjekësore janë të dizajnuara sipas pleqsh përdorur.

pajisje me porosi

pajisje delikate duke përfshirë kabinetin e shtratit, ABS ballë krevati, mbi tavolinë krevat dhe kështu me radhë hirit dhomën e infermierisë.

Ndjekja e përsosmërisë për mobilje spital për t'i shërbyer klientëve. Ekipi ynë është i përkushtuar për të bashkëpunuar me partnerët e globale dhe duke bërë përparim së bashku, duke u përpjekur për të bërë disa kontribute për karrierë ndërkombëtare!

Xuzhou Yangruting tregtisë Co, e kufizuar është një kompani të shumta e cila përbëhet nga shtrati profesionale në spital, karrocë mjekësore, ballë krevati, hekurudhor anë, kabineti shtratit dhe aksesorë të shitjes krevat në spital dhe të biznesit logjistike.

takim

 • Frank Yang

  Frank Yang

  Unë e kam studiuar në mobilje spital për më shumë se dhjetë vjet. Gjatë procesit të punës, unë e di kërkesat e shumë të pacientëve. Profesioni im është shumë unike, sepse ajo kombinon artin me shkencën dhe dhembshuri. Unë preferoj për të përmbushur pacientët e mi emocionalisht ku ata janë, për të mësuar se kush janë ata, duke dëgjuar atë që ata duan dhe duke u përpjekur tim më të mirë për të përmbushur pritjet e tyre. Unë dëgjoj çfarë janë dhe çfarë ata nuk janë duke thënë. Dëgjoni, dëgjoni, dëgjoni - duke u përpjekur për të ushqej nevojat e pacientit tim dhe jo vetëm duke marrë parasysh se çfarë problemi është. Unë besoj në të mjaftueshme time emocionale të inteligjencës për të gjykuar se çfarë llojet e mobiljeve në spital të cilat ata kanë nevojë në mënyrë korrekte. Unë të kuptojë se biznesi im është për ta dhe jo mua.


WhatsApp Online Chat!