Xuzhou Yangruting трговија копродукции, со ограничена

Извршување на совршеност за болнички мебел за да им служи на клиенти. Нашиот тим е посветен да соработуваме со глобални партнери и напредок заедно, се обидуваат да направат некои придонеси за меѓународна кариера!

Xuzhou Yangruting трговија копродукции, ограничена е повеќе компанија која се состои од професионални болнички кревет, медицинска количка, headboard, од страна на железнички, кревет кабинетот и додатоци на продажба болнички кревет и логистичка бизнис.

Од 1 -ви Декември 2015 година до сега, нашите производи се извезуваат во повеќе од 50 земји. Ние им служи на стручни посредници од сите земји.


Време на мислењето: Aug-10-2015

WhatsApp Онлајн Chat!