Manual loro fungsi rumah sakit Bed (YRT-H16)

Manual loro fungsi rumah sakit Bed (YRT-H16)

Short Description:

YRT-H16 (Manual  rumah sakit Bed, Two  fungsi)

Feature:

1.Four pcs saka 125mm castors diameteripun

2.ABS headboard

3.Four pcs saka PP sisih mangetan

4.IV Pole ing amben

5.Two cranks logam


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    model YRT-H16
    Jeneng Product YRT-H16 Two Fungsi, rumah sakit Manual Bed
    Material tabung baja, ABS, PP sisih mangetan.
    Keterangan

    headboard -ABS bisa bebas diinstal, antisepsis, anti-oksidasi.

    -Outsourcer amben platform digawe saka kadhemen muter sheet baja, wangun sapisan.

    -Outsourcer amben pigura gandheng dening tabung baja.

    -Outsourcer perawatan lumahing punika elektrostatik wêdakakêna nutupi. -Function dikendhalèkaké déning cranks manual logam kang wis liwat-mbukak sistem nglindhungi.

    gembong -Outsourcer karo rem.

    -Outsourcer papat pcs saka cilik alur sisih PP aman lan dipercaya.

    -Outsourcer munggah maneh bisa tekan 0-85 °.

    -Outsourcer munggah wentis bisa tekan 0-35 °

    Size: 2000 * 980 * 520mm

    ukuran Bed  2000 * 980 * 520mm
    Max Loading 250kgs (kalebu kasur)
    MOQ 10 PCS
    loading Port Tianjin, Langkawi, Langkawi Port
    wektu anjog Ing 10 dina.
    Syarat-syarat pembayaran

    T / T

     (30% minangka simpenan, perlu imbangan isih dibayar sadurunge kapal.) 

    certificate CE & ISO9001, ISO13485.
    packing Standard Carton
    Packaging & Shipping
    2.png12.jpg

     

    Layanan kita

    1.The produk padha disetujoni dening CE, ISO13485.
    2.All produk kita strictly kontrol produksi lan dites kasebut kanthi teliti sadurunge pangiriman. 
    3.Our sawise-sales tim bakal mutusake masalah masalah ing wektu ing 24hours.
    Wektu babar pisan 4.The 1 taun.
    Pengalaman kaca 5.Rich kanggo nggawe Processing ngimpor Panjenengan gampang.
    6.We bisa kurban video kanggo sampeyan yen iku angel kanggo diinstal.
    Layanan 7.OEM punika available.We duwe engineers, mesin, buruh siap kanggo yen sampeyan duwe requirement iki.
    8.After Pembayaran Kita warta Material Langsung

    3.jpg

     

    sertifikasi
    未 标题 -1

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!