Xuzhou Yangruting perdagangan Co., winates

Nguber keunggulan mèbel rumah sakit kanggo ngawula pelanggan. Kita tim wis darmabakti kanggo sama karo partners global lan nggawe proses bebarengan, nyoba kanggo nggawe sawetara panganggo kanggo karir!

Xuzhou Yangruting perdagangan Co., winates perusahaan kaping kang kasusun saka amben profesional rumah sakit, trolley medical, headboard, alur sisih, kabinèt bedside & aksesoris dodolan amben rumah sakit lan bisnis logistik.

Saka 1 st , 2015 Dec ampe saiki, kita produk wis diekspor kanggo luwih saka 50 negara. Kita ngawula ing intermediaries profesional saka kabeh negara.


wektu Post: Aug-10-2015

Tampilan Online Chat!