Hospital Bed, Manual Hospital Bed, Medical Trolley - Yangruting
  • IDEAS Inovatif.

    IDEAS Inovatif.

    Yen kita desain Furnitur medical utawa peralatan, we''ll apa kuwi tenan pinter.

  • Teknologi paling anyar.

    Teknologi paling anyar.

    Manufaktur lan layanan nggunakake teknologi paling anyar lan tren. Nggoleki macem-macem layanan kita kurban.

  • Kesempatan NEW.

    Kesempatan NEW.

    Kita karya lan Layanan kita ngganti cara wong nindakake lan ndelok. Tumindakho dhewe.

  • Projects sukses.

    Projects sukses.

    We nambah fitur produk sing wis ana kanggo nggawe bisnis liyane sukses.

  • NETWORK Agung.

    NETWORK Agung.

    We duwe solusi sing perlu. Bareng kita bisa njupuk bisnis kanggo anyar Heights.

  • Tetep ana ing Tutul.

    Tetep ana ing Tutul.

    Kita pitados bilih pelanggan tansah teka tim first.Our bakal njawab kabeh pitakonan lan nemokake solusi kanggo masalah sembarang.

Hospital Furniture

Jinis amben rumah sakit

Macem-macem jinis amben rumah sakit sing claimable saka penjenengan lan Multiply fungsi sing becik dirancang patut.

Jinis trolley medical

Superior quality karo rega paling competitive kanggo troli medical dirancang miturut Nursing digunakake.

aksesoris Custom

aksesoris alus kalebu kabinèt bedside, ABS headboard, liwat amben meja lan ing sih-rahmat kamar nursing.

Nguber keunggulan mèbel rumah sakit kanggo ngawula pelanggan. Kita tim wis darmabakti kanggo sama karo partners global lan nggawe proses bebarengan, nyoba kanggo nggawe sawetara panganggo kanggo karir!

Xuzhou Yangruting perdagangan Co., winates perusahaan kaping kang kasusun saka amben profesional rumah sakit, trolley medical, headboard, alur sisih, kabinèt bedside & aksesoris dodolan amben rumah sakit lan bisnis logistik.

Meet

  • Frank Yang

    Frank Yang

    Aku wis sinau ing Furnitur rumah sakit kanggo luwih saka sepuluh taun. Sak proses karya, aku ngerti panjaluk kathah patients. profesi banget unik amarga nggabungke seni karo ilmu lan karep. Aku luwih seneng ketemu patients emosional ngendi lagi, learning sing lagi, ngrungokake apa padha arep lan nyoba sandi paling apik kanggo ketemu pangarepan sing. Aku ngrungokake apa lagi lan apa lagi ora ngandika. Listen, listen, listen - nyoba kanggo ngupadosi kabutuhan sabar kula lan ora mung ngelingi apa masalah iku. Aku pracaya ing Intelligence cukup emosi kanggo ngadili apa jinis Furnitur rumah sakit kang padha kudu ing cara sing bener. Aku kelingan sing bisnis kira-wong mau lan ora kula.


Tampilan Online Chat!